امروز : چهارشنبه 17 بهمن 1403 بروزرسانی:1403/11/17

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

11:54 AM 1403/10/13 تعداد بازدید: 32
رئيس سازمان شيلات ايران از افتتاح بزرگ‌ترين بازارچه آبزيان غرب كشور در فروردين ۱۴۰۴ خبر داد.

رئيس سازمان شيلات ايران از افتتاح بزرگ‌ترين بازارچه آبزيان غرب كشور در فروردين ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش روابط عمومي اداره كل شيلات لرستان ، سيد حسين حسيني  در جمع خبرنگاران با اشاره به ضرورت تكميل زنجيره ارزش غذايي در لرستان گفت: بازارچه‌هاي تخصصي را بايد در اين استان ايجاد كرد.

او با بيان آغاز عمليات اجرايي بزرگ‌ترين بازارچه آبزيان غرب كشور در شيلات لرستان اضافه كرد: اين پروژه فروردين‌ماه 1404 به بهره‌برداري مي‌رسد.

رئيس سازمان شيلات ايران با تأكيد به نقش‌آفريني شيلات در ايجاد تأمين غذايي و برنامه‌ريزي براي افزايش آبزي‌مصرفي، يادآور شد: سهم گرم‌پروتيئن آبزيان در برنامه هفتم توسعه بايد به 9 گرم برسد.

حسيني با اذعان به ضرورت در دسترس بودن آبزيان و ايجاد بازارچه‌هاي تخصصي بيان كرد: ايجاد بازار نقش مهمي در عرضه، طبخ، صادرات و فرآوري آبزيان دارد.

او با اشاره به توليد حدود 39هزار تن شيلات در لرستان اعلام كرد: اميدواريم كه سرانه مصرف آبزيان در اين استان از هفت كيلوگرم به 14 كيلوگرم ارتقا يابد.

رئيس سازمان شيلات تأكيد كرد: مصرف آبزيان بين مردم لرستان را بايد با فرهنگ‌سازي و كمك رسانه‌ها نهادينه كرد.

فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)