9:29 AM 1403/11/27
|
|
تعداد بازدید: 50
|
|
نماينده مردم خرمآباد و چگني در مجلس شوراي اسلامي گفت: تكميل بازارچه ماهي خرمآباد ميتواند نقطه عطفي در جذب گردشگر، افزايش توليد و ايجاد اشتغال در استان  باشد.
بازارچه ماهي خرمآباد؛ كليد جذب گردشگر در لرستان
نماينده مردم خرمآباد و چگني در مجلس شوراي اسلامي گفت: تكميل بازارچه ماهي خرمآباد ميتواند نقطه عطفي در جذب گردشگر، افزايش توليد و ايجاد اشتغال در استان  باشد.
به گزارش روابط عمومي اداره كل شيلات لرستان، كيارش بيرانوند امروز عصر در حاشيه بازديد نماينده مردم خرمآباد و چگني در مجلس شوراي اسلامي از بازارچه ماهي خرمآباد با اشاره به ثبت ركوردهاي بيسابقه در حوزه پرورش ماهيان سردابي و خاوياري اظهار كرد: لرستان با توليد ۴۲ هزار تن انواع ماهيان و يك تن خاويار از استانهاي موفق در حوزه آبزيپروري است.
  وي با اشاره به احداث چندين مجتمع پرورش ماهي در حاشيه رودخانههاي سيمره و كشكان، تأكيد كرد كه در صورت تكميل اين پروژهها، استان به ظرفيت توليد ۵ هزار تن ماهي و خاويار در سال دست خواهد يافت.
  مديركل شيلات لرستان افزود: اين مجتمعها نهتنها به افزايش توليد ماهي در استان كمك ميكنند، بلكه نقش مهمي در ايجاد اشتغال و توسعه اقتصادي منطقه خواهند داشت.
  بيرانوند با اشاره به وجود ۳۰ مركز توليد بچهماهي در استان، اعلام كرد كه ظرفيت توليد اين مراكز به ۲۱۰ ميليون قطعه ماهي در سال ميرسد.
  وي همچنين با اشاره به فعاليت مركز آكوا لر در اليگودرز گفت: اين مركز بهعنوان يكي از مراكز اصلاح نژاد ماهي در ايران، نقش كليدي در بهبود كيفيت و افزايش توليد ماهي در كشور ايفا ميكند.
 
مديركل شيلات لرستان گفت: استان  با توليد سالانه ۱۵۰ ميليون قطعه تخم چشم زده ماهي، يكي از قطبهاي مهم آبزيپروري در كشور محسوب ميشود.
بيرانوند با تأكيد بر جايگاه برتر استان در توليد ماهي سردابي، گفت:لرستان نهتنها در توليد بچهماهي، بلكه در حوزه آبزيپروري نيز در ميان استانهاي غير ساحلي رتبه اول را داراست.
وي با اشاره به آمادهسازي ۵ هزار تن زيرساخت براي توسعه آبزيپروري در استان، از واگذاري ۴ واحد زيرساختي در مناطق چم چيت، دوآب و درب گنبد خبر داد.
نماينده مردم خرمآباد و چگني در مجلس شوراي اسلامي در اين بازديد گفت:  توسعه صنعت ماهيان سردابي و گرمابي در استان لرستان ميتواند فصل نويني براي ايجاد اشتغال و رونق اقتصادي در اين منطقه باشد.
هادي هاشمي نيا افزود: اگر مجموعه بازارچه ماهي خرمآباد به طور كامل تكميل شود تأثير قابلتوجهي در جذب گردشگري، افزايش توليد و اشتغالزايي در بافت شهري خواهد داشت.
وي خاطرنشان كرد: با چنين مجموعههايي كه در استان وجود ندارد، ميتوانيم شاهد جذب گردشگر بيشتر و توجه بيشتري به استان باشيم.
هاشمي نيا همچنين به ظرفيت بالاي توليد بچهماهي در لرستان اشاره كرد و گفت: در حال حاضر، ۱۵۰ ميليون قطعه بچهماهي در استان توليد ميشود كه اين خود ظرفيت بزرگي است.
وي گفت: براي بهرهبرداري كامل از اين ظرفيت، بايد شرايط مناسبي براي جذب سرمايهگذاران در صنعت آبزيپروري فراهم شود.
وي تأكيد كرد: اين اقدامات ميتواند نقش بسزايي در توسعه اقتصادي لرستان ايفا كند و بر لزوم توجه به زيرساختها و حمايتهاي دولتي در اين حوزه تاكيد كرد.