امروز : سه شنبه 5 فروردین 1404 بروزرسانی:1403/12/15

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

7:44 AM 1403/12/04 تعداد بازدید: 59
مدير كل شيلات لرستان از افتتاح پروژه چم چيت به عنوان يكي از بزرگترين پروژه‌هاي پرورش ماهي سردابي در كشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومي شيلات لرستان،در مراسمي با حضور معاون وزير و رئيس سازمان شيلات كشور، نماينده مردم دورود و ازنا در مجلس شوراي اسلامي، معاون اقتصادي لرستان مسئولان و مدير كل شيلات لرستان پروژه چم چيت در شهرستان دورود به عنوان يكي از بزرگترين مجتمع‌هاي پرورش ماهي سردابي در كشور افتتاح شد.


مدير كل شيلات لرستان در اين مراسم اظهار كرد: اين پروژه با ظرفيت كلي ۳۰۰۰ تن طراحي شده است و با مكانيزه شدن كامل، امكان افزايش ظرفيت آن تا ۵۰۰۰ تن نيز وجود دارد.

كيارش بيرانوند افزود: فاز اول اين پروژه با ظرفيت ۱۵۰۰ تن با مشاركت بخش خصوصي به بهره‌برداري رسيده و هم‌اكنون وارد مرحله توليد شده است.


وي گفت: اين مجتمع قابليت توسعه به تناژ بالاتر را دارد و در صورت تكميل فازهاي بعدي، مي‌تواند نقش مهمي در افزايش توليد ماهي سردابي در استان ايفا كند.»


مدير كل شيلات لرستان با اشاره به ظرفيت‌هاي آبزي‌پروري در استان، بيان كرد: پيش‌بيني مي‌شود تا پايان سال جاري، ظرفيت توليد آبزيان در استان لرستان به بيش از ۴۲ هزار تن برسد. همچنين، با توجه به پروژه‌هاي در دست ساخت در حوزه‌هاي مختلف از جمله پرورش ماهيان سردابي و خاوياري، برنامه‌ريزي شده است كه تا پايان برنامه پنجم، اين ظرفيت به بيش از ۶۰ هزار تن افزايش يابد.

وي گفت استان لرستان با دارا بودن بيش از ۶۷۰ مزرعه پرورش ماهي و ظرفيت توليد بيش از ۴۲ هزار تن، هم‌اكنون رتبه نخست توليد ماهيان سردابي و بچه ماهي سردابي در كشور را به خود اختصاص داده است. اين موفقيت حاصل سال‌ها تلاش و برنامه‌ريزي دقيق مسئولان و دست‌اندركاران اين حوزه است.

مدير كل شيلات لرستان همچنين به اشتغال‌زايي اين صنعت اشاره كرد و گفت: «در حال حاضر بيش از ۲۰ هزار نفر به صورت مستقيم و غيرمستقيم در صنعت پرورش ماهي در استان لرستان مشغول به كار هستند. با توسعه پروژه‌هايي مانند چم چيت و ساير مجتمع‌هاي در دست ساخت، اين تعداد افزايش خواهد يافت و استان لرستان به عنوان قطب توليد ماهيان سردابي در كشور بيش از پيش تقويت خواهد شد.»

وي در پايان با بيان اينكه استان لرستان از ظرفيت‌هاي خدادادي مناسبي در حوزه آبزي‌پروري برخوردار است، تأكيد كرد: با برنامه‌ريزي‌هاي انجام‌شده و حمايت‌هاي لازم، مي‌توانيم ظرفيت توليد ماهي در استان را به بيش از ۱۰۰ هزار تن افزايش دهيم و نقش مهمي در تأمين نيازهاي داخلي و صادرات ايفا كنيم

فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)